maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tervetuloa koulutuksen verkkosivustoon

Hei!


Tervetuloa tutustumaan Uusia virikkeitä kuvataiteen opetukseen -koulutukseen. Koulutukseen ilmoittautuminen on juuri nyt käynnissä ja tulemme täydentämään tälle sivustolle tietoja koulutuksen sisällöistä, järjestämisestä, oppijoiden työskentelystä ja tuotoksista.

Koulutuksen tavoitteena on virittää ja innostaa opettajia hyödyntämään kuvataidetta uusilla tavoilla opetuksessaan. Pääroolissa ovat kuvataiteen tekniikat ja metodit, sekä pedagoginen lähestymiskulma mm. haastavien oppilaiden kohtaamiseen.

Koulutus vastaa myös opetussuunnitelmien uudistamiseen antamalla malleja tietotekniikan käyttämiseen kuvataideopetuksessa, sekä kuvataiteen integroimiseen muihin oppiaineisiin. Mukana ovat niin vapaasti hyödynnettävät verkkoympäristöt kuin tablet -tietokoneiden käyttö. Lisäksi perehdymme verkkojulkaisemiseen ja tekijänoikeuksiin liittyviin asioihin.

Huomaattehan, että koulutus ei ole suunnattu ainoastaan kuvataideopettajille, mutta myös luokan- ja lastentarhanopettajille, jotka haluavat löytää uusia tapoja hyödyntää kuvataidetta opetuksessaan.

Toivomme että innostut koulutuksesta ja kerrot siitä myös kollegoillesi jotka ovat kiinnostuneet oman opetuksensa kehittämisestä. Koulutus on opetushallituksen kustantama osallistujalle ilmainen koulutus, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon opettajille.

Ilmottautumisaika Joensuun koulutuksiin päättyy 31.8.
Lisätietoja ja ilmottautumislomake.